O B A V J E S T I

 

  1. 01.08.2009. Obavještavamo vas da je, shodno raspolozenju vecine kontaktiranih učesnika, zakazano prvo okupljanje nakon prekida. Termin ovog okupljanja je istovjetan terminu održavanja Turnira - druga subota u septembru, znači 12.09.2009

  2. 01.08.2009. Još jedanput se mole svi koji imaju više fotografija ili bilo kakav drugi materijal vezano za GARAGE da ga dostave administratoru stranice. Takođe vas molim da se potrudite da pronađemo one sa kojima još nismo stupili u kontakt (pogledajte spisak pa ćete vidjeti na koga se ovo odnosi).

  3. 10.08.2009. Bane Jovovic je postavio jos jednu web stranicu posvecenu GARAGAMA. Rijec je Forumu, odnosno mejstu komuniciranja nas sa nama i nas sa ostalima koje su nase GARAGE privukle na bilo koji nacin. Link ka ovom FORUMU su dobili svi oni koji su nam dostavili mail adrese, a za sve evo ovdje         http://garage.web-programmierung.ch/forum/

  4. 15.08.2009. VAŽNO, VAŽNO, VAŽNO - Jovo je uspio pronaći originalnu bocu cezara iz osamdesetih, koja nam je služila kao Pehar. Radi se o pravom podvigu jer ja nisam ovo uspio pronaći čak niti u slici. Osim ove velike boce, pronašao je i mali Cezar i u najskorije vrijeme ću od ovog materijala napraviti rekonstrukciju i Pehara i Medalja.

  5. 14.09.2009. OKUPLJANJE 12. septembra 2009, je, nakon mnogih otkazivanja i zakazivanja ipak održano. Uradili smo što smo i planirali - posjetili Zlajin grob, slikali se pred Garagama i "malo sjeli". U foto galeriji ćete naći nekoliko slika načinjenih ovog dana, ali mnogo važnije je to što je Sejo pronašao nekoliko neprocjenjivih fotografija iz perioda 85-91. Te su fotografije takođe postavljenje i možete ih pogledati.

  6. 14.09.2009. Za ovu prigodu smo uspjeli nabrzinu napraviti prelijepe majice sa logom GARAGA (pogledajte ove zadnje fotografije). Pošto će, pretpostavljam mnogi poželjeti ovakve majice, treba da mi javite količine kako bi smo to naručili ovdje, cijenu još ne znam, ali će ona sigurno biti prihvatljiva a potrudit ćemo se da nađemo i donatora. Međutim, ovo možete i sami sebi napraviti jer vam je logo postavljen u foto albumu, trebate ga samo preuzeti i odnijeti u štampariju gdje se štampaju ovakve stvari - majice, kape i sl. Ja vam ipak predlažem da to uradimo na jednom mjestu i u većoj količini, doći će nas jeftinije i bit će ujednačeno.

 

< natrag